EVEN VOORSTELLEN…

Ik ben Aline Halfwerk, 37 lentes jong, getrouwd met Nills en moeder van drie kinderen: Isa (15), Milan (12)
en Nills jr. (9). Ik heb een passie voor alles wat met kinderen te maken heeft, vooral de relatie tussen gedrag en opvoeding intrigeert me. Mijn gezin en mijn levenslessen zijn mijn grootste inspiratiebron!

Ken jij het gevoel van angst, onzekerheid of misschien wel depressie? Heb je moeite om aan te geven wat je grenzen zijn? Om je stem te laten horen? Heb je het gevoel dat je overal alleen voor staat? 

Al zo lang als ik me kan herinneren, heb ik met veel van deze gevoelens geworsteld. Ik voelde me altijd anders dan anderen, was een dromer, beleefde de wereld om me heen intenser dan mijn familie en vrienden. Ook vergeleek ik mezelf altijd met anderen, vond mezelf nooit goed genoeg en wilde “normaal” zijn. Maar wat is normaal? Achteraf gezien, overschreeuwde ik mezelf en had ik jarenlang een masker op. Alsof ik enorm zelfverzekerd was. Ik deed vooral datgene wat anderen van me verwachtten. Tja… uiteindelijk kom je erachter dat het dus zo niet werkt.

Juist díe ouders en kinderen, die ook worstelen met deze gevoelens wil ik ondersteuning bieden. Ik wil ze, jou, inspireren. Hoe het me gelukt is om in mezelf te gaan geloven. Hoe mijn kwetsbaarheid mijn kracht geworden is. En hoe jíj weer in jezelf kunt geloven!

Natuurlijk, vooruitgang is altijd spannend. Maar laat je angst je niet tegenhouden. Ook ik heb ervoor gekozen om moedig te zijn en in mijn kracht te staan. Vanuit mijn hart te leven. Het resultaat mag er zijn: ik heb mijn kracht weer gevonden en leid nu, samen met mijn gezin, een tevreden en gelukkig leven. Dat gun ik jou ook. Samen gaan we met volle angst vooruit!  

Worstel je ook met de opvoeding? Of met jezelf? Vertoont je kind gedragsproblemen? Geef een belletje, dan praten we even. Als het klikt: kom eens langs. Je staat versteld wat een beetje ondersteuning met jou en/of je kind(eren) kunnen doen. Sámen halen we de KRACHT in jezelf weer naar boven.

Liefs,

kindertolk_kindercoach_harderwijk_aline_halfwerk

kindercoach_kindertolk_harderwijk_aline_halfwerk
Over Aline
Over Aline