KINDERTOLK®

Heeft jouw kind gedragsproblemen? Tics? Plast hij of zij nog vaak in bed? Zijn er (vage) gezondheidsklachten waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen?

Denk eens aan het inschakelen van een kindertolk®. Een kindertolk® is een post HBO-professional die – door middel van de PresentChild® methode – de spiegel vertaalt die kinderen hun ouders voorhouden. Hoe? Het principe is heel simpel: als het met jou goed gaat, dan gaat het ook goed met je kind. Zit er een (verborgen) kink in de kabel, dan resulteert dat soms in probleemgedrag of fysieke problemen bij je kind. Een kindertolk® helpt je de oorzaak te achterhalen, en geeft je advies hoe je jezelf én je gezin weer in balans kunt brengen.

Doorbreek de vicieuze cirkel van problemen en/of wederzijds onbegrip; neem de eerste stap en meld je aan. Je zult versteld staan van het resultaat!

HOE WERKT EEN KINDERTOLK® TRAJECT?

Een kindertolk® praat – in tegenstelling tot bij kindercoaching – niet met het kind zelf, maar met de ouder. Tijdens een eerste één uur durende sessie stel ik vragen. Veel vragen. Vervolgens ga ik door middel van de PresentChild® methode aan de slag, om uit jouw antwoorden de boodschap van je kind te ontdekken: het vertalen. In een tweede sessie krijg je, naast de signalen die je kind je geeft middels de vertaling, de concrete handvatten om groei, genezing en/of gedragsverandering bij je kind te stimuleren.

In 99% van de gevallen is geen verdere (medische of psychische) specialistische behandeling meer nodig!

‘Onvoorstelbaar.
Ik heb jarenlang álles geprobeerd om hem te helpen.
Nooit gedacht dat de oplossing bij mezelf lag.’

WAT HEEFT JOUW KIND JE TE VERTELLEN?

Sommige ouders zijn bij aanvang enigszins sceptisch. Want: hoe dan? Dat begrijp ik ook. Maar als ze na de eerste sessie een vertaling krijgen van het gedrag, ontwikkeling of klachten van de kinderen, zijn ze verwonderd. Geraakt! Want hoe is het mogelijk dat je kind jou, zonder daar enig woord aan vuil te maken, een levensboodschap wil geven? Je leert jezelf als het ware kennen door de ogen van je kind.

DIRECT RESULTAAT

De meeste klachten en (ongewenste) gedragingen bij kinderen verdwijnen, zodra ouders aan zichzelf gaan werken. Kinderen laten dat vrijwel direct zien. De veranderingen die je als ouder in je eigen leven aanbrengt, werken door in je kinderen. Zonder je kind(eren) zelf te behandelen!

Kortom: je kinderen leren je hoe je jezelf verder kunt ontplooien. Je (verder) te ontwikkelen. Hoe je liefdevol en evenwichtig kunt opvoeden. Het resultaat? Een betere versie van jezelf, een diepere band met je kind(eren) en een gelukkig(er) gezinsleven!

De voordelen van het werken volgens de PresentChild® methode:
Je kind hoeft zelf niet bij de sessie aanwezig te zijn
Na één sessie al inzage in de oplossing
Voor ouders met kinderen van alle leeftijden
Niet alleen voor je kind, maar ook voor jezelf!
Kort traject, langdurig resultaat

Eet je kind niet goed? Is er veel ruzie en onenigheid in huis? Het gedrag en welzijn van je kind(eren) hebben je misschien wel wat vertellen! Luister naar je kind, luister naar jezelf. De spiegel van je kind is de beste levensles!

Kindertolk

 

 

Kindertolk

‘Heb jezelf lief
en je (innerlijke) kind
zal liefde en veiligheid ervaren.’

– Karin Janssen –
Auteur ‘Kinderen bewust (op)voeden’

 

Kindertolk