Ervaringen van ouders

Als kindercoach en kindertolk® ontmoet je veel mensen. Leuke, bijzondere, lieve mensen die vaak maar een klein duwtje in de rug nodig hebben bij opvoedproblemen of gedragsproblemen bij hun kind. Maar nog steeds vinden veel ouders het lastig om de stap te zetten, ervaren het als falen om naar een kindercoach of kindertolk® te gaan. Maar als je kind kiespijn heeft, ga je toch ook naar een specialist?

ZET OOK DE EERSTE STAP

Een veelgehoorde reactie van ouders is: ‘Dit hadden we veel eerder moeten doen!’ Lieve mensen, er is geen gebruiksaanwijzing voor het opvoeden van je kind. Kinderen geven door middel van afwijkend gedrag, een mindere ontwikkeling of lichamelijke klachten aan dat er meer aan de hand is. Dat kan van alles zijn: van regelmatig bedplassen tot buikpijn, van een verminderd zelfvertrouwen tot brutaal en opstandig gedrag of andere gedragsstoornissen.

Daar wil je toch mee aan de slag? Is het dan zo gek dat je af en toe wat hulp nodig hebt? Je hóeft het niet alleen te doen. Gooi je trots of schaamte overboord en kies voor het welzijn van je kind, jezelf én van je gezin. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

MAKEN WE EEN AFSPRAAK?

Het verandert je leven. Er is meer wederzijds begrip én de band tussen jou als ouder en je kind versterkt. Nog niet overtuigd? Lees verschillende ervaringen.

Zie ik je snel?
Liefs, Aline

 •  

  ‘Aline is super betrokken,
  zonder dat ze haar professionaliteit verliest.
  Echt een aanrader
  voor andere ouders!’

  Lees meer…

   

 •  

  ‘Aline heeft mijn ogen geopend.
  Het is zó mooi om te zien
  hoe de wisselwerking tussen mij
  en mijn zoon nu is.’

  Lees meer…